отнемане на правото да съществувам физи4ески или геноцид вър

Модератор: bisolnev

Добави отговор
gorianin1
Име: VLADIMIR
Фамилия: VLADIMIROV

отнемане на правото да съществувам физи4ески или геноцид вър

Мнение от gorianin1 » Пет Дек 23, 2016 9:04 pm

здравейте аз съм с 100% инвалидност телк в едното око не виждам а другото ми отслабва много и се нуждая от о4ила моля да ми одговорите с какви средства да си закупа същите. и още един въпрос. защо ако ми се налага рехалибитация първо трябва с мой средства да отида на поморие за да си направя процедурите и от там след като ми издадат документ социялното министерство ще го осребри. сега ако накой който може да ми одговори на следното..... аз взимам 220 лв. педсия инвалидна/ с какво да отида даси платя престоя и да се върна . ако някой може да ми одговори предварително благодаря.според мен и мойте адукати се извършва геноцит върху мен. и третия въпрос защо в вси4ки европейски държави се отпускат средства според увреждането или наре4ения тук телк за закопуване на мпс. а тук трябва да си у4ащ или работещ. или за приспособления. много ми се иска да разбера преди време хората с инвалидност вкарваха без мито коли тези с по висок процент инвалидност мисля 4е беше 800 лв. митата отпаднаха питам защо няма в българия пари4на помощ за закопуванве на мпс а има само ако у4иш или работиш това не грани4и ли с тотално погазване на правото на равнопоставеност или геноцид. кой краде тези средства моля да ми офговори някой 4иновник

Добави отговор

Назад към