Препоръчана книга

Модератор: bisolnev

Добави отговор
AdrianaZdravkova
Мнения: 34
Регистриран на: Пон Юни 10, 2013 2:32 pm
Име: Adriana
Фамилия: Zdravkova
Специалист, работещ с хора с увреждания (рехабилитатор, комплексен инструктор, друго): да
Преподавател: да

Препоръчана книга

Мнение от AdrianaZdravkova » Вто Апр 29, 2014 2:10 pm

Препоръчана книга от библиотеката на НЦРС: Дейвид Балдачи - Обикновен гений

В свят на тайни и конспирации човешкият гений е сила. Понякога смъртоносна…
Разкъсвана от емоционални травми и тласкана от самоубийствени импулси, Мишел трябва да постъпи в клиника, за да се освободи от демоните на миналото. За да осигури средства за лечението на партньорката си, Шон поема разследването на мистериозно убийство в Бабидж Таун, таен научен център, в който са събрани най-блестящите умове на страната. Те работят върху разчитането на свръхсложни шифри, както и върху създаването на суперкомпютър с невъобразима мощност, който би разклатил из основи познатия ни свят и би променил изцяло бъдещето.
Изведнъж Шон Кинг се оказва заобиколен от гениални учени и криптоаналитици, агенти на ЦРУ и ФБР и истински шпиони. Следват още убийства, заплашен е животът на притежаващо необикновени математически способности момиченце и Шон осъзнава, че е изправен пред зловеща конспирация, достигаща до най-високите нива на властта.

veneta
Мнения: 4
Регистриран на: Вто Ное 18, 2014 9:49 pm
Име: veneta
Фамилия: veneta

Re: Препоръчана книга

Мнение от veneta » Съб Ное 22, 2014 1:59 pm

Това не е книга, но е много добър документален филм – Храната е от значение, тук има повече инфо. Става въпрос за това, че ако човек се храни с нормална и хубава храна, той няма да се разболява. Ако се разболее от нещо отново с храна може да се излекува.

Добави отговор

Назад към