КОНЦЕРТ И ЗВУКОВА ТЕРАПИЯ В ПЛОВДИВ НА 13 И 14 СЕП. 2013

Модератор: bisolnev

Добави отговор
bisolnev
Мнения: 110
Регистриран на: Пет Мар 15, 2013 2:04 pm
Име: Георги
Фамилия: Бисолнев
Специалист, работещ с хора с увреждания (рехабилитатор, комплексен инструктор, друго): да
Преподавател: да

КОНЦЕРТ И ЗВУКОВА ТЕРАПИЯ В ПЛОВДИВ НА 13 И 14 СЕП. 2013

Мнение от bisolnev » Чет Сеп 05, 2013 9:53 am

На 13 септември /петък/ - КОНЦЕРТ ДЖОВАНИ БАРДАРО: от 18.30 ч. в Културен център ТРАКАРТ
Джовани Бардаро/Джани / е италиански музикант, композитор и звуков терапевт, който понастоящем живее в Дания. Посветил се главно на „Универсалната музика“ през последните 3 години, Джани е разработил уникален енергийно-звуков процес. Неговата сила е в способността му да интегрира древни оздравителни звуци, от рода на пеещи купи, пеене с обертонове и т.н, със съвременни акустични инструменти като саксофон, а също така и с електронни звуци тонирани в старинна честота, тоест 432Hz.
От много ранна възраст в непрекъснат контакт с музиката, Джани в своите лечебни концерти приканва и вдъхновява аудиторията към много по-разширено съзнание, насърчавайки всеки слушател в намерението му бързо да се пренасочи към енергията в настоящия момент. Ако се сблъскваш с важни промени в живота си и се опитваш да интегрираш нещата, които в миналото си държал отделени, не пропускай този концерт.
Този концерт съчетава цветове, изображения, видеоклипове и звуци, за да се създаде пълен спектър и да усили ефекта на звук и музика.
На 14 септември /събота/ - ТРЕНИНГ:
Въведение в звукова терапия за личностно развитие
Водещ: Джовани/Джани/ Бардаро-Звуков терапевт, саксофонист, композитор
Място на провеждане- Културен център ТРАКАРТ
ВРЕМЕ - от 10 до 18ч.
ЗВУКОВА ТЕРАПИЯ ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ
От 10.09.2013г. до 24.09. 2013 година стартират първите тренинги за обучение и сертифициране на звукови терапевти. В Бургас, Варна и Пловдив ще се проведат еднодневни тренинги, подходящи за хора, които биха продължили своето обучение в звукова терапия, така и за хора, които искат да се развиват личностно. Във Велико Търново ще се проведе двудневен тренинг, в който е препоръчително да участват хора, които биха продължили своето обучение и сертифициране като звукови терапевти. В обучителния тренинг местата са ограничени, предвидени са две групи от по 10-12 човека. Водещ на първите тренинги ще бъде Джовани/Джани /Бардаро –звуков терапевт, саксофонист, композитор, член на международната асоциация по звукова терапия /ISTA /. Във всеки от горепосочените градове водещият ще изнесе концерт като звуков терапевт.
Във фейсбук страницата може да намерите повече информация за водещия както и негови клипове и други материали. В страницата ще намирате и допълнителна информация за звуковата терапия.
В страницата на галерия „Тракарт“ (линк) може да намерите също и подробна информация за програмата на 13-14 септември.

Адриана Здравкова

Добави отговор

Назад към