Книги

Модератор: bisolnev

Добави отговор
krisi
Име: Кристина
Фамилия: Иванова
Лице със зрителни увреждания: да

Книги

Мнение от krisi » Сря Юни 25, 2014 11:42 pm

Много съм доволна от вашите отговори и затова вярвам, че ще ми помогнете и този път. Искам да занимавам детето си с някакви приятни и възпитателни книжки. Бихте ли ми препоръчали някои?

krisi
Име: Кристина
Фамилия: Иванова

Още за книги

Мнение от krisi » Сря Юни 25, 2014 11:48 pm

Пропуснах да ви пиша, че детето ми е момиче и бих искала да ми препоръчате книги подходящи за момиче. Ще бъде чудесно да й пускам да слуша. Тя обича. Благодаря предварително.

stefka
Име: Стефка
Фамилия: Стойчева
Преподавател: да

Re: книги

Мнение от stefka » Пет Юни 27, 2014 4:45 pm

Има много книги за деца. Наистина не е лесно да се избират подходящите. Това зависи от пола, годините и интересите на детето. Вие не пишете дали детето ви е момиче или момче. Също какви интереси има? От какво се увлича? С какво обича да се занимава и да си играе? Това са важни критерии за определяне на подходящите книги. Аз мога да ви препоръчам много заглавия. Мога да ви изпратя по електронната поща или чрез интернет електронни и аудио книги, но моля да ме снабдите с повече информация за вашето дете. Подбора на книгите е сериозна работа и изисква индивидуален подход. С голямо удоволствие ще ви съдействам в подбора на книги за вас и за вашето дете. Също така ако желаете ще ви снабдявам с електронни и аудио книги по ваш избор.
Очаквам допълнителна информация.

stefka
Име: Стефка
Фамилия: Стойчева
Преподавател: да

Re: книги

Мнение от stefka » Нед Юни 29, 2014 11:06 pm

Здравейте Криси, Ще ви препоръчам няколко заглавия и автори. Вие ще решите кои са подходящи за вашето момиченце. Мисля, че на първо време ще й харесат книгите на Франсис Ходжсън Бърнет. Тя има три много хубави книги. Заглавията са: "Малката принцеса", "Тайната градина" и "Малкият лорд Фаундлерой". И трите са много интересни, увлекателни и възпитателни. Мога да ви ги пратя на аудио или електронен формат. Мисля, че за нея ще е по-увлекателно да слуша аудио варианта. Все пак вие ще решите. Много ще се радвам ако ви харесат тези книги. Аз лично много ги харесвам. Ще ги кача в интернет и ще ви пратя линк на електронната ви поща да си ги изтеглите. Ще чакам мнението ви. Тогава ще ви препоръчам други.

Добави отговор

Назад към