аудио книги
Модератор: bisolnev
-
- Име: Кристина
- Фамилия: Иванова
- Лице със зрителни увреждания: да
аудио книги
Благодаря ви за книгите, които ми предложихте. Те се оказаха интересни не само за детето ми, но и за мен. Сега искам да ви помоля за още някоя интересна книжка Може да ми предложите нещо и за мен. Благодаря предварително. Криси
-
- Име: Стефка
- Фамилия: Стойчева
- Лице със зрителни увреждания: да
- Преподавател: да
Re: аудио книги
Здравейте Криси, чудесно е това, че сте харесала книгите, които ви пратих. Тогава ще бъда по-смела да ви предлагам и занапред книги не само за детето ви, но и за вас. От сайта
chitanka.info
можете да си изтеглите книгата "Оризовата майка". Предполагам, че ще ви допадне много. Също от сайта:
zaknigi.com
можете да изтеглите книгата "Пустинно цвете". Също е много интересна. Пишете ми дали сте се справила и ако да, дали са ви харесали книгите. Ако имате затруднения при изтеглянето, ми се обадете за съдействие. За мен ще е удоволствие да ви помогна. Приятно четене!
chitanka.info
можете да си изтеглите книгата "Оризовата майка". Предполагам, че ще ви допадне много. Също от сайта:
zaknigi.com
можете да изтеглите книгата "Пустинно цвете". Също е много интересна. Пишете ми дали сте се справила и ако да, дали са ви харесали книгите. Ако имате затруднения при изтеглянето, ми се обадете за съдействие. За мен ще е удоволствие да ви помогна. Приятно четене!